ÎnapoiClaudiu StancaAutorul postării originale9 apr. 202109.04.2021, 21:03:56 Obțineți linkul Raportați un abuzSunt blocat de Western Union? De ce oare? Nu pot nici să trimit și nici să primesc bani! Am trimis e mai și nu mi a putut da răspuns de la Western Union din România!DetaliiAprobările site-ului,Android Blocată Notificare informativă.Această întrebare este blocată, iar răspunsurile au fost dezactivate.Am aceeași întrebare (134)Abonați-văConținutul din comunitate ar putea să nu fie verificat sau actualizat. Aflați mai multe.Toate răspunsurileAAlin 14 apr. 202114.04.2021, 09:15:15 Obțineți linkul Raportați un abuzBună, Postând pe forumul Adsense nu vă poate ajuta nimeni cu acest caz. Motivul pentru care o instituție financiară (Western Union, bancă, etc) vă blochează/vărestricționează ține de aceasta și nu de compania Google. Numai bine! Ultima editare la 14 apr. 2021
Claudiu StancaAutorul postării originale9 apr. 202109.04.2021, 21:03:56 Obțineți linkul Raportați un abuzSunt blocat de Western Union? De ce oare? Nu pot nici să trimit și nici să primesc bani! Am trimis e mai și nu mi a putut da răspuns de la Western Union din România!DetaliiAprobările site-ului,Android Blocată Notificare informativă.Această întrebare este blocată, iar răspunsurile au fost dezactivate.Am aceeași întrebare (134)Abonați-văConținutul din comunitate ar putea să nu fie verificat sau actualizat. Aflați mai multe.