Wstecz Powiadomienie informacyjne.To pytanie zostało oznaczone jako duplikat.WyświetlMichał J 2144Autor wątku14 maj 202514.05.2025, 07:31:20 Pobierz link Zgłoś nadużycieNieznane użycie mojego konta mailowego jako maila do odzyskiwania innego kontaWitam, ktoś użył mojego konta mailowego, jako adresu umożliwiającego odzyskiwanie jego konta. W jaki sposób mogę przerwać ten proceder?SzczegółyZarządzanie ustawieniami zabezpieczeń,Internet Zablokowany Powiadomienie informacyjne.To pytanie jest zablokowane i nie można na nie odpowiadać.Mam to samo pytanie (0)SubskrybujTreści zamieszczane przez społeczność mogą być niezweryfikowane lub nieaktualne. Więcej informacjiNie ma jeszcze odpowiedzi
Powiadomienie informacyjne.To pytanie zostało oznaczone jako duplikat.WyświetlMichał J 2144Autor wątku14 maj 202514.05.2025, 07:31:20 Pobierz link Zgłoś nadużycieNieznane użycie mojego konta mailowego jako maila do odzyskiwania innego kontaWitam, ktoś użył mojego konta mailowego, jako adresu umożliwiającego odzyskiwanie jego konta. W jaki sposób mogę przerwać ten proceder?SzczegółyZarządzanie ustawieniami zabezpieczeń,Internet Zablokowany Powiadomienie informacyjne.To pytanie jest zablokowane i nie można na nie odpowiadać.Mam to samo pytanie (0)SubskrybujTreści zamieszczane przez społeczność mogą być niezweryfikowane lub nieaktualne. Więcej informacji